Een netwerk zonder verbindingen uit de lijst verwijderen

Een netwerk zonder verbindingen uit de lijst verwijderen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Doe een van de volgende acties:
    • Ga naar het blok Smart Home en klik op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
    • Klik in het hoofdvenster van de toepassing op de knop Bekijken in het gedeelte Smart Home Monitor.
  3. Klik op de koppeling <network name> die wordt weergegeven in het onderste deel van het hoofdvenster.

Dit brengt u naar het venster Smart Home Monitor.

4. Klik op de pijl in het rechter deel van de lijst om deze uit te vouwen en klik op Apparaat verwijderen naast het netwerk dat u wilt verwijderen.

Het netwerk wordt uit de lijst verwijderd.